biologische groenten

Zoekt u een specifieke maat,
kwaliteit of verpakking?

De beste biologische vollegrondsgroenten

BioQrops teelt, verpakt en verhandelt biologisch geteelde groenten en doet dit met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Alle kennis, expertise en verpakkingsmogelijkheden zijn in huis om u de perfecte biologische uien te leveren.

Gele uien

Een smaakmaker in de keuken en een veelzijdige groente: de ui. De ui is wereldwijd de basis van vele gerechten, want de ui is veelzijdig. Je kunt ermee stoven, koken, roosteren en grillen. Ook rauw is de ui prima te gebruiken en geeft lekker veel pit aan een salade of hamburger.

Benieuwd naar de verpakkingsopties?
Biologische gele ui

Rode uien

De rode ui dankt zijn naam aan zijn mooie rood-paarsige schil en deze kleur komt ook terug in de ‘rokken’ van de ui. Vanwege de mooie kleur wordt de rode ui veel gebruikt in salades en andere koude gerechten. De rode ui is iets kwetsbaarder dan de gele ui, omdat de schil wat dunner is.

Van zaaiuien tot plantuien, bij BioQrops bent u aan het goede adres.
Biologische rode ui

Sjalotten

De sjalot kent verschillende vormen (rond en langwerpig) en heeft daarnaast een zoetere smaak in vergelijking met de gele en rode ui. Een goede sjalot moet een glanzende, stevige schil hebben zonder al te veel losse vellen.

Benieuwd naar de aankoopvoorwaarden?
Biologische sjalotten

Naast uien is BioQrops
ook uw leverancier in...

Het biologische groenten assortiment van BioQrops blijft zich uitbreiden. Mocht u toch nog een biologisch vollegrondsproduct missen, neem dan contact met ons op!

Gember

Gember is een wortelknol van de gemberplant. De smaak is fris, citroenachtig, kruidig en scherp. Vanwege zijn sterke smaak wordt het niet in grote hoeveelheden genuttigd, maar wordt het vooral gebruikt om gerechten smakelijker te maken.

BioQrops levert gember in verschillende verpakkingen, variërend van 3 tot 13 kg. Meer verpakkingsopties zien?
Lees verder op
Biologische gember

Wortels

De wortel is een groente en wordt ook wel peen genoemd. De kleur van de wortel is meestal oranje, maar ze bestaan ook in andere kleuren zoals paars, geel en rood. Er zijn veel verschillende soorten wortelen zoals bospeen, winterpeen en waspeen. De wortel heeft een (licht) zoete smaak en kent vele toepassingen, wat het een zeer veelzijdige groente maakt.

Wij kunnen winterpeen en gekleurde wortelen in allerlei verschillende maten, gewichten en verpakkingen leveren. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op, of ga naar
Biologische wortel

Knoflook

De knoflook is een bolgewas met daarin licht paars gekleurde knoflooktenen. Knoflook heeft een sterke karakteristieke geur en smaak, en wordt veelal gebruikt als smaakversterker voor vele gerechten. Het bolgewas combineert goed met andere kruiden en is daarom een zeer veelzijdige toevoeging aan ieder gerecht.

Bent u op zoek naar goede kwaliteit knoflook? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden
Biologische knoflook

Pompoen

De pompoen is er in vele soorten en maten, maar de bekendste is misschien wel de oranje bolvormige vrucht. De smaak doet denken aan die van een wortel, maar de pompoen is wat meliger. Omdat de smaak niet heel uitgesproken is, is de pompoen een veelzijdige groente die vele toepassingen kent. Een kwalitatieve pompoen is onbeschadigd en bevat geen zachte plekken. BioQrops levert jaarrond biologische pompoenen van goede kwaliteit in verschillende maten, gewichten en verpakkingen.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Biologische pompoen

Aardappelen

BioQrops levert uitmuntende kwaliteit consumptieaardappelen. De aardappel is een knol die onder de grond aan de aardappelplant groeit. De aardappel wordt als basis in vele gerechten gebruikt; van friet tot ovenschotels. BioQrops beschikt over eigen teelt, verwerking en opslag van consumptieaardappelen waardoor wij snel en flexibel consumptieaardappelen leveren van gegarandeerde kwaliteit.

Neem contact met ons op voor de maten, gewichten en verpakkingen. Of kijk op
Biologische aardappelen

PREi

De prei is familie van de ui, bieslook en knoflook. De prei is een stengelgroente wat betekent dat het een uitloper is van de wortel van een plant. Een goede prei heeft een rechte schacht met grijze tot donkergroene bladeren. De prei moet stevig aanvoelen, en fris van kleur zijn.

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen?
Biologische prei
Contact BioQrops Sales manager Rudie Ensing

Rudie Ensing

“BioQrops beheerst de keten van zaadje tot biologische maaltijd.”

biologische aardappelen

Subscribe now

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen