Over ons

Teler worden bij Bioqrops?

Maak kennis met

Joos poppe

Is opgegroeid op een biologisch akkerbouwbedrijf en heeft door zijn ondernemende geest en zijn jarenlange ervaring in de landbouw, een sterk bedrijf neergezet dat voorziet in alle facetten – van zaadje in de grond tot verpakken en leveren.

“Elke dag met plezier aan het werk gaan, dat is voor mij het belangrijkste. Met BioQrops ga ik een nieuwe uitdaging aan en combineer ik mijn passie voor telen en ondernemen.”

Wie zijn wij?

BioQrops is opgericht door Poppe Landbouw en Waterman Onions. De naam BioQrops vertelt precies het verhaal dat Joos en Rudie willen delen: biologische B (bio) en Qrops voor gewassen van uitmuntende kwaliteit Q.

BioQrops is een toonaangevende betrouwbare handelspartner in de aankoop en afzet van biologische agrarische producten, die zowel klanten als toeleveranciers continuïteit en kwaliteit biedt. 

Naast het in- en verkopen van biologische vollegrondsproducten, telen wij ook onze eigen producten en verpakken wij zelf op locatie in de klant zijn gewenste maten en gewichten.

Over BioQrops - Rudie Ensing en Joos Poppe
Rudie Ensing

Rudie Ensing

Inkoop en verkoop

06 13 17 02 56

Rudie@BioQrops.com

Maak kennis met

Rudie Ensing

Is bij BioQrops samen met Joos verantwoordelijk voor de in- en verkoop van biologische gewassen. Met zijn 7+ jaar ervaring in de biologische markt, gelooft Rudie dat de coöperatie tussen klant en leverancier de belangrijkste sleutel is om het beste product te leveren aan de consument.

“Mensen in de biologische markt zijn voorlopers op het gebied van duurzame technologieën en deze markt is volop in ontwikkeling. Daar wil ik graag deel van uit maken.”

“Nieuwe biologische afzetmarkten zoeken, duurzame relaties aangaan met anderen en werken met bevlogen mensen, dat is waar ik graag voor aan het werk ga.”

Waarom klanten
kiezen voor BioQrops?

BioQrops beschikt over eigen teelt-, opslag-, en verpakkingsfaciliteiten. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en jaarrond biologische vollegrondsgroenten leveren.

Maak kennis met

Gerdien Poppe

Na jarenlang bij Agrico als productmanager te hebben gewerkt, gaat Gerdien haar kennis en expertise over biologische gewassen inzetten bij BioQrops. Bij Gerdien moet je zijn als je meer wilt weten over biologische landbouw, rassen en teelt. Daarnaast gaat ze zich bezighouden met de marketing. 

Goede relaties onderhouden met de telers uit Nederland en nieuwe afzetmarkten in het buitenland zoeken, dat is hetgeen wat Gerdien enthousiast maakt.

“De telers in Nederland zijn afhankelijk van de export naar het buitenland en moeten zich richten op nieuwe afzetkanalen. BioQrops is de juiste schakel in dit proces.”

Solliciteer nu

Werken bij BioQrops?

Stuur ons een mailtje voor de beschikbare vacatures.