certificaten

Geïnteresseerd in een specifiek certificaat?

Helder en duidelijk

BioQrops levert volledig biologisch gecertificeerde producten van teelt tot consumentgebruik. De certificaten die BioQrops heeft, zijn Skal en Global Gap, daarnaast kunt u contact met ons opnemen als u een specifiek certificering wenst. BioQrops is ook trots dat met deze certificaten de kwaliteit en veiligheid van het gehele proces – van teelt tot eindproduct – gewaarborgd wordt.

Interesse in een specifiek certificaat?

Neem direct contact op voor de mogelijkheden

Vind de certificaten hier

Contact BioQrops Sales manager Rudie Ensing

Rudie Ensing

“Certificering is het bestaansrecht van ons bedrijf. Bio en certificeringen gaan hand in hand”

Certificaten van BIoQrops

Traceerbaar tot de bron

BioQrops beschikt over de volledige traceerbaarheid van alle vollegrondsgroenten die zij verkoopt. Van zaadje in de grond tot eind product. 

Biologische gele uien

Skal bio certificaat

Stichting Skal is de onafhankelijke organisatie in Nederland die door middel van registratie, certificatie, toezicht en controle ervoor zorgt dat een bedrijf de wettelijk beschermde term ‘biologisch’ mag dragen. Het BioQrops Skal nummer is  111660 NL-BIO-01.
Landbouw in harmonie met de natuur

Global G.A.P.

Global G.A.P is een kwaliteits- en veiligheidscertificaat dat betrekking heeft op voedselveiligheid, milieu, gezondheid en welzijn. De Global G.A.P certificering is teler afhankelijk en een middel om aan te tonen dat de voedselveiligheid in het productieproces is gewaarborgd. 

IMG 5711 220111 Untitled Kopie

Andere certificaten

Op het gebied van landbouw, verpakken en sorteren zijn er veel verschillende soorten certificaten. Daarom helpen wij onze telers met de mogelijkheden die zij hebben op het gebied van certificeringen. Mocht u producten met een ander certificaat zoeken, zoals bijvoorbeeld Mileukeur, Field to Fork en Qualität & Sicherheit, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

biologische aardappelen

De beste groenten. altijd bio.

Het biologische groenten assortiment van BioQrops blijft zich uitbreiden. Bekijk hier alle producten.
Biologische wortels rooien

Subscribe now

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.