Joos Poppe Mede eigenaar BioQrops

MEET THE TEAM

Joos poppe

Maak kennis met Joos Poppe, mede-eigenaar van BioQrops en van Poppe Landbouw. Joos is 45 jaar, getrouwd en is met veel plezier op het akkerbouwbedrijf te vinden. Als Joos niet werkt, dan is hij alsnog graag bezig: hardlopen doet hij graag in zijn vrije tijd, bestuurswerk bij de Rotary, barbecueën en genieten met vrienden en familie zijn ook dingen waar Joos graag zijn vrije tijd insteekt. 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Welke vrije tijd? Nee, grapje. Ik mag graag bezig zijn! Hardlopen, variërend van 5 tot 10 km ongeveer. Daarnaast hou ik van barbecueën en genieten met vrienden en familie.

Hoe vroeg (of Laat) start s'ochtends je dag en wat is je ochtendroutine?

’s Ochtends om 05.45u gaat de wekker, en dan begin ik als eerste de dag met een ontbijtje. Rond 06.45u ben ik op het bedrijf en drink ik samen met de jongens die er werken een kop koffie. We nemen dan vervolgens even de dag door, nieuwtjes worden uitgewisseld, en dan gaat iedereen rond 07.00u aan het werk.

Heb je altijd geweten dat je dit werk wilde doen?

Ja, die wens is er altijd al geweest. Voordat ik het familiebedrijf (Poppe Landbouw ) heb overgenomen, heb ik eerst nog zo’n 9 jaar in de buitendienst – als adviseur in de akkerbouw – gewerkt.

Wat zijn je ambities voor BioQrops?

Mijn grootste ambitie voor BioQrops is om een internationaal opererend bedrijf te zijn. Een bedrijf dat ergens onderscheidend in is. Door flexibiliteit en kwaliteit.

Waar krijg jij energie van in je werk?

Ik word blij als anderen het ook goed bij ons hebben. Omdat dit mij ook het meeste energie geeft: het samen werken met anderen, en daarbij dan ook samen een mooi product neer te zetten. Zo wordt het een succes van ons allemaal, en dat vind ik echt heel mooi!

Joos, Wat is je grootste blunder op werkgebied?

Tja, hoeveel wil je er horen? Waar mensen werken worden fouten gemaakt, dat hoort erbij. Bij mij varieert het van een tractor in de sloot rijden – dat gebeurt geloof ik jaarlijks – tot een bigbag aardappelen meegeven terwijl het uien moesten zijn.

Solliciteer nu

Werken bij BioQrops?

Stuur ons een mailtje voor de beschikbare vacatures.